Partners waar we trots op zijn

Deze opdrachtgevers hebben al vertrouwen gesteld in QRCUS, onze consultants en dienstverlening.


DSM

De strategie van DSM is gericht op haar voortdurende evolutie naar een bedrijf in Voeding, Gezondheid en Duurzaam Leven. De titel ‘Growth & Value - Purpose-led, Performance driven’ spreekt voor zich. DSM wil waarde blijven genereren voor al haar stakeholders - van klanten en aandeelhouders tot medewerkers en de samenleving als geheel.

Sabic

SABIC is een wereldleider in gediversifieerde chemicaliën met het hoofdkantoor in Riyad, Saoedi-Arabië. Het produceert op wereldwijde schaal in Amerika, Europa, het Midden-Oosten en Azië-Pacific en maakt duidelijk verschillende soorten producten: chemicaliën, grondstoffen en hoogwaardige kunststoffen, landbouwvoedingsstoffen en metalen.

Medtronic

Medtronic is een van ’s werelds grootste bedrijven op het gebied van de medische technologie. Medtronic draagt bij aan het welzijn van de mens door toepassing van biomedische technologie bij onderzoek, ontwerp, fabricage en verkoop van instrumenten of apparaten die pijn verlichten, de gezondheid herstellen en de levensduur verlengen.

APG

Als pensioenuitvoerder heeft APG niet alleen oog voor financieel rendement, maar ook voor haar bijdrage aan de samenleving. Denk aan solidariteit tussen generaties, verduurzaming, normen en waarden, diversiteit, het klimaat en digitalisering.

Agrifirm

Agrifirm is een coöperatie waarin ruim 10.000 Nederlandse veehouders en telers hun inkoopkracht hebben gebundeld. Agrifirm biedt haar klanten kwalitatief hoogstaande producten zoals diervoeders, zaaizaden, meststoffen en gewasbeschermingsmiddelen.

Maastricht UMC+

Het Maastricht Universitair Medisch Centrum+ is een samenwerkingsverband van het academisch ziekenhuis Maastricht en de Faculty of Health, Medicine & Life Sciences van de Universiteit Maastricht. Maastricht UMC+ verleent de best mogelijke zorg en verbetering van de gezondheid in de regio door integratie van patiëntenzorg, onderzoek en onderwijs

OCI Nitrogen

Toonaangevende wereldwijde producent en distributeur van stikstof producten die duurzame oplossingen bieden aan agrarische en industriële klanten over de hele wereld. OCI Nitrogen hecht veel belang aan de principes van goed ondernemingsbestuur. Daarom zorgen ze ervoor dat het bedrijf integer en efficiënt wordt beheerd.

Cosun

Cosun is een moderne, toekomstgerichte coöperatie, ontstaan in Nederland en met de wereld als werkterrein. Zij kennen de enorme potentie van planten en weten deze om te zetten naar bruikbare oplossingen voor iedere dag.

Sitech Services

Innovatieve technologie partner die maximale fabrieksprestaties en kosteneffectiviteit bereikt. Het doel is om de klanten in de procesindustrie naar een volgend niveau te helpen. Als echte ‘integrator’ bereikt Sitech Services dit door ervoor te zorgen dat alles in perfecte harmonie samenwerkt binnen een volledig data-gedreven omgeving.

Synthon

Synthon is een internationaal, op wetenschap gebaseerd farmaceutisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige generieke en hybride geneesmiddelen voor patiënten over de hele wereld.

TomTom

TomTom is de toonaangevende specialist op het gebied van locatie technologie, die mobiliteit vormgeeft met uiterst nauwkeurige kaarten, navigatiesoftware, realtime verkeersinformatie en services. TomTom is toegewijd aan het creëren van precisietechnologie die hen dichter bij hun visie van een veiligere, schonere en congestie vrije wereld brengt.

Petrobras

Petrobras is een beursgenoteerd Braziliaans energiebedrijf dat gespecialiseerd is in de olie-, gas- en energiesector. Het doel van Petrobas is om op een ethische, veilige en concurrerende manier energie te leveren die welvaart garandeert. Daarnaast willen ze een duurzaam, concurrerend bedrijf zijn dat veilig en ethisch opereert en streeft naar groei.

Vitens

Vitens wint, zuivert en levert drinkwater. Drinkwater dat betrouwbaar, betaalbaar en duurzaam is. Omdat water van levensbelang is, heeft Vitens als grootste drinkwaterbedrijf van Nederland een grote verantwoordelijkheid. En die neemt Vitens zeer serieus; dagelijks zetten ruim 1.400 Vitensers hun passie en vakmanschap in om kraanwater van topkwaliteit te leveren.

Water-link

Al meer dan 137 jaar zorgt het Belgische Water-link voor drinkwater. Water-link inspireert iedereen om de kracht van water écht te benutten. Dat doen ze door voortdurend te innoveren, te investeren in slimme partnerships en te bouwen aan het team van de toekomst.

WML

WML, voluit NV Waterleiding Maatschappij Limburg, is de drinkwater leverancier voor alle, ruim 500.000 huishoudens in Limburg. Daarnaast levert WML leidingwater aan zo’n 15.000 bedrijven. Het bedrijfsdoel van WML luidt: ‘Heel Limburg kan op ons rekenen voor betrouwbaar drinkwater en waterdiensten op maat. Nu en in de wereld van morgen.’

Zuyderland

Zuyderland komt voort uit Atrium Medisch Centrum Parkstad en Orbis Medisch en Zorg concern Sittard-Geleen. Deze zorginstellingen zijn per 1 januari 2015 gefuseerd. De daadwerkelijke fusie vormde de start van een omvangrijk veranderingsproces. De optelsom van kwaliteiten van Atrium en Orbis zorgt voor versteviging van de zorg in Limburg. Nu en in de toekomst.

Andere partners waar wij mee samenwerken

SAP optimalisatie

Qrcus helpt bedrijven en organisaties om het beste uit hun SAP-systeem te halen. Wij streven voor onze opdrachtgevers naar financieel gezonde bedrijfsvoering en voortdurende optimalisatie van de organisatie en haar werkprocessen.


Qrcus

Bergerweg 120, 6135 KD Sittard
Postbus 5161, 6130 PD Sittard
T +31(0)46 400 8000
E: info@qrcus.nl

SAP expertise

• SAP Finance & Controlling
• SAP Treasury
• SAP Business Planning & Consolidation
• SAP Logistics (waaronder MM/SD)
• SAP Enterprise Asset Management
• SAP BW gecombineerd met MS Power BI
• SAP Analytics Cloud (SAC)
• SAP S/4 HANA
• SAP Autorisatie en compliance
• SAP Activate 

Additionele kennis
• Prince II
• Agile SCRUM
• APM
• Power BI

U heeft een vraag?