amp templates

We speak your business. 

De keuze van uw SAP-partner wordt belangrijker naarmate uw plannen ambitieuzer zijn. De consultants van Qrcus kennen uw business als geen ander, zodat zij voor u het beste uit SAP kunnen halen, volledig geïntegreerd, betrouwbaar en met de beste gebruikerservaring. Wij zorgen dat het écht gebeurt; 

We make your business move.
  

RECOGNIZED EXPERTISE PARTNER

Onze consultants hebben de kennis en ervaring, zijn doelgericht en hebben een no-nonsense attitude. Qrcus is een "Recognized Expertise Partner" van SAP AG voor de EMEA in de volgende materiegebieden: Financial Management, in het bijzonder SAP Treasury & Cash Management, en SAP Enterprise Asset Management.

SAP TREASURY & CASH MANAGEMENT

Qrcus is dé SAP Service Partner voor EMEA met bijzondere expertise in Treasury en Cash Management. Wij hebben kennis van de complete suite voor Treasury, veelal op onderdelen tot op detailniveau. Kennis en ervaring binnen SAP ECC alsook tot aan de allernieuwste S/4 HANA landschappen. Naast business kennis en SAP functionele kennis en ervaring reikt onze kennis verder zoals bijvoorbeeld over de tooling voor Treasury dashboards, pgp-encryptie van betaalbestanden en integratie met bijvoorbeeld dealing platform 360T® en/of interfacing met FX market feed Thomson Reuters®. Wij zijn deze expert.

INDIRECTE BELASTINGEN

Indirecte belasting, zoals belasting op de toegevoegde waarde (BTW), of belasting op goederen en diensten, zoals bijvoorbeeld accijnzen (GST), is een belasting die door een rechtspersoon van een andere rechts- of natuurlijke persoon wordt geïnd. Deze laatste draagt hiervan de economische last. Dit in tegenstelling tot zogenaamde directe belasting, die rechtstreeks door de overheid wordt geïnd van de rechts- of natuurlijke personen aan wie zij wordt opgelegd.

De afhandeling van indirecte belastingen is een specialisatie. Zo is bijvoorbeeld de btw-verwerking binnen de zorg, het onderwijs en ook in de volkshuisvesting specifiek, zowel bij operationele transacties alsook bij investeringen. Bij multinationals is het veelal de belasting op goederen en diensten die bijzondere kennis vergt. Wij weten ervan.

Qrcus helpt u graag om indirecte belasting efficiënter in SAP af te handelen. Wij weten ervan, zodat wij ook qua Indirect Taks voor u het beste uit SAP kunnen halen, volledig geïntegreerd, betrouwbaar en met de beste gebruikerservaring. Wij zorgen dat het écht gebeurt.


WAT KLANTEN OVER QRCUS ZEGGEN

 • “Het projectmanagement en de consultants van Qrcus hebben op een belangrijke wijze bijgedragen aan de ambitie van DPP om het SAP Artemis systeem voor de locatie Venlo in minder dan 7 maanden uit te rollen.”

  ROB PAULISSEN
  Project Directeur
  Project managing director 
  DSM DPC
 • “Qrcus medewerkers hebben een just-do-it attitude en zorgen voor praktische oplossingen vanuit een passende business invalshoek.”

  PAUL BAGGEN
  Director of ICT
  SABIC EUROPE
 • “Qrcus is een flexibele leverancier met echt ervaren consultants die ons werk met SAP veel eenvoudiger gemaakt hebben.”

  JOHAN JANSSEN
  Logistiek Manager
  Manager Logistics 
  KEMIRA CHEMICALS
 • “De SAP- specialisten van Qrcus zijn een grote en waardevolle hulpbron bij de realisatie van ons project geweest."

  GARY SPEARS
  IT Director
  MEDTRONIC
 • “Samen met Qrcus hebben wij de financiële processen geoptimaliseerd. Dit leidde tot een belangrijke vermindering van de fouten - risico's als gevolg van complexe boekhoudkundige regels."

  GER HUIJTEN
  Manager SAP Competence
  OCI NITROGEN

QRCUS
Bergerweg 120, 6135 KD Sittard
Postbus 5161, 6130 PD Sittard

Email: info@qrcus.nl
T: +31 (0) 46 400 8000

QRCUS on linkedin