Mobirise

Wij zijn toegewijd aan al onze klanten.

Wij hanteren eerlijke tarieven, komen onze beloftes na en zijn van begin tot eind betrokken. Wij staan voor onze normen en waarden, net zo stevig als een eik.

Wij bieden onze opdrachtgevers de beste professionele services. Dit maakt ons bijzonder en uniek. In ons vakgebied hebben wij de meest ervaren consultants ter beschikking. Samen met onze collega SAP-partners dragen wij voortdurend bij aan de ontwikkeling van de SAP Solutions. Onze opdrachtgevers doen hier hun voordeel mee.

ONZE MISSIE

Door best in class business- en applicatieservices wil Qrcus bedrijven en organisaties helpen het beste uit hun SAP-systeem te halen. Qrcus streeft voor haar opdrachtgevers naar financieel gezonde bedrijfsvoering en voortdurende optimalisatie van de organisatie en haar werkprocessen.

WAT STAAT QRCUS VOOR?

Qrcus is de fonetische beschrijving voor de Latijnse uitspraak voor ‘eik’ en is de naam van ons bedrijf die perfect bij ons past. In de middeleeuwen vergaderden de dorpswijzen over wetten en rechtspraak onder de grote eikenboom. De eik symboliseert autoriteit, wijsheid en integriteit. Dit zijn de kernwaarden waarin onze consultants uitblinken: ze hebben gedegen ervaring in Logistiek, Finance, Treasury en Enterprise Asset Management en ruime kennis van verwante BI Solutions. 

QRCUS
Bergerweg 120, 6135 KD Sittard
Postbus 5161, 6130 PD Sittard

Email: info@qrcus.nl
T: +31 (0) 46 400 8000

QRCUS on linkedin